OVER OLIVIA


Taalfanaat, science fiction nerd + koffie lover

Met mijn ervaring als ingenieur en taalexpert Engels ontwerp ik de perfecte training voor jou: eentje die aansluit bij jouw doelen en voorkeuren. 

Hey, hallo! Je bent dus bij Marcode beland. De plek waar jouw internationale projecten nóg succesvoller worden door next level te gaan met technisch Engels leren. 

 

Marcode is er, omdat ik (Olivia) één ding HEEL goed begrijp. 

Je wilt niet alleen technisch Engels leren. Nee, je wilt snel Engels leren spreken of schrijven.  Het liefst gisteren nog. En dan zonder stress en worstelingen die zogenaamd horen bij het leren van een nieuwe taal. 

Eigenlijk wil je het dus een beetje op jouw manier. Een soepel proces, van begin tot eind. Vooral niet zoals op de middelbare school, waar je de helft van de kennis nooit hoeft toe te passen. Dat snap ik. Het enige scenario dat telt, is jouw ideaalscenario. 

 

Engels leren online

Sinds 2019 help ik drukbezette ingenieurs met online Engels leren. De focus ligt altijd op praktische en no-nonsense lessen, omdat je daar het meeste van leert. Grote bedrijven en ambitieuze individuen gingen je al voor, verspreid over heel Europa en Azi√ę.¬†

De afgelopen jaren hielp ik bedrijven en organisaties met het formuleren en vertalen van hun merkverhalen. Nog vóór die tijd, liep ik in jouw schoenen. Meer dan 10 jaar lang. Ja, dat klopt helemaal: ik ben ook ingenieur. Oud-collega, zo je wilt. Heerlijk vond ik dat en toch lag mijn hart ergens anders. Andere ingenieurs helpen om beter te communiceren in het Engels, dat moest het zijn. En dat is het.

Praktijkgericht, toegankelijk en vooral professioneel. De cursussen technisch Engels (en zakelijk Engels) van Marcode hebben de perfecte ingredi√ęnten om jou te krijgen waar je wilt komen.¬†

Sneller en gemakkelijker dan je je kunt voorstellen. Een plek waar jouw zakelijke communicatie ‚Äėgewoon‚Äô onderdeel is van je dag. Engels oefenen zonder twijfels, weerstand of uitstelgedrag.

Als we gaan samenwerken, bereid je dan voor op een nerdy sidekick die je overal bij helpt. Zoiets als Batman en Robin (of Spock en captain Kirk ‚Äď ik zei toch dat ik van science fiction houd?).¬†

Boek hie een gratis orientatiegesprek

MARCODE'S 'mooi meegenomen' MAIL

Ontvang de beste tips, trucjes en oplossingen direct in je inbox. Een wekelijkse (althans, dat probeer ik) nieuwsbrief met van alles om je als ingenieur te helpen. Hoe meld je je aan? Vul je naam hieronder in en ontvang mijn nieuwsletter.

*no spam ever + unsubscribe at any time!